Wedstrijdkalender

October 2019
S M T W T F S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Login Form

Home

Bijzondere Algemene Leden Vergadering.
Nijland, 4 juli 2019.
Aanwezig: vertegenwoordigers van 24 biljartverenigingen van het district Friesland.

Om 20.00 heet Jogchum vd Gaast een ieder van harte welkom op deze, op aanraden van dhr. P. Verhaar (voorzitter KVC), geheten Bijzondere ALV. Hierop heeft één van de aanwezigen een opmerking dat, volgens het statuut van de vereniging, het niet mogelijk is dat er een bijzondere ALV word uitgeschreven. Dhr. Verhaar wordt het woord gegeven om uit te leggen dat dit uit nood is geboren en omdat de tijd kostbaar is aangezien op dit moment alles voor het aankomende seizoen moet worden geregeld mbt de teams en de pk’s.
Insteek voor vanavond is dus ook niet om conflicten die zijn ontstaan op te lossen maar om oplossingen te vinden om de werkzaamheden weer op te pakken. Door nieuwe mensen voor te stellen die zitting willen nemen in een interim bestuur en deze de taken op laten pakken tot er een nieuwe uitvraag zal kunnen plaatsvinden voor een definitief bestuur. Dit zal zo spoedig mogelijk tijdens een ALV plaatsvinden.
Voorgesteld worden 6 namen die bij goedkeuring van de aanwezige vertegenwoordigers van de Friese biljartverenigingen, deze taken op zich willen nemen:

  • Jogchum van der Gaast, lid van Bargebeck, voorzitter a.i.
  • Meine Nutterts, lid van Cue Action, secretaris a.i.
  • Harrie Joosten, lid van de Bosk, penningmeester a.i.
  • Louis Stockmann, lid van DBC Sneek, wedstrijdleider teams a.i.
  • Gerard Ketelaar, lid van Nea Tocht, wedstrijdleider PK a.i.
  • Arend Bonnema, lid van Nijland, algemeen lid a.i.

Vervolgens word gevraagd aan de vertegenwoordigers in de zaal om in te stemmen om dit interim bestuur aan te stellen door middel van handopsteken, uitslag hiervan is:

  • 26 stemmen voor.
  • 2 stemmen tegen.
  • 2 stemmen onthouding.

Als gevolg hiervan neemt de voorzitter het woord en maakt van de gelegenheid gebruik om de aanwezigen te danken voor hun komst en in het bijzonder dhr. Verhaar. Verder word  dhr. Bonnema bedankt voor het beschikbaar stellen van de accommodatie op korte termijn en wenst verder iedereen een behouden thuisreis.
Sluiting vergadering om 20.31 uur 


 


 

TER INFO!!!
Heeft u een mailadres eindigend op @LIVE @ HOTMAIL @OUTLOOK en wilt u mail van de wedstrijdleiders PK's en Teams ontvangen?? Zorg er dan voor dat u regelmatig in uw "ongewenste mail" of "spam" box kijkt. 


Sinds medio 2017 word mail die verstuurd word vanaf @knbb-friesland.nl door deze mailproviders in deze mappen geplaatst. Na 10 dagen worden automatisch deze mappen geleegd!!! 


U kunt dit voorkomen door mail die u wel wilt ontvangen en die in deze mappen terecht komen aan te merken als "veilig" of de afzender toe te voegen aan uw adresboek. 


Bij voorbaat dank....


Account aanmaken voor deze site!!

Een account aanmaken voor deze site is mogelijk, alleen u krijgt alleen toegang tot beveiligde pagina's als Voorzitter, Secretaris of Wedstrijdleider van een Vereniging aangesloten bij KNBB District Friesland.
Arbiters, lid van Arbitervereniging Friesland, kunnen ook een account aanmaken.
Aanvragen voor een account worden gecontroleerd, bent u geen bestuurslid of arbiter dan zal uw account worden verwijderd!