Teams

 
Nieuws en Mededelingen
 

Geachte wedstrijdleiders,


Inmiddels zijn nog niet alle ingevulde opgave formulieren Teams binnen gekomen. Ook zijn er opgaven binnen gekomen waarbij niet gebruik is gemaakt van het opgave formulier of deze is/zijn niet volledig ingevuld.


Inmiddels zijn de wedstrijdleiders op de hoogte gebracht dat er gebruik dient te worden gemaakt van het VOLLEDIG ingevulde teamformulier. Deze kunt u downloaden via deze LINK.


Wedstrijdleiders hebben nog uitstel gekregen tot 1 juli om de correcte en volledig ingevulde formulieren voor opgave van teams in te leveren bij de Wedstrijdleider Teams, louis stockmann (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


Opgaven van Teams worden alleen geaccepteerd wanneer gebruik is gemaakt van het volledig ingevulde daarvoor bestemde formulier!!


 
 
Aan alle wedstrijdleiders en teamleiders
 
Verplaatsingen van wedstrijden door wedstrijd en/of teamleiders mogen alleen gebeuren nadat er toestemming voor is gevraagd aan de Wedstrijdleider Teams, Johannes Miedema.
Voor het zonder toestemming van de Wedstrijdleider Teams verplaatsen van teamwedstrijden is het volgende van toepassing: 
 
Reglementen Heffingen en Maatregelen (KNBB Sectie Carambole 2018/2019)
 6 c. het spelen van een wedstrijd op een andere datum en/of plaats zonder toestemming van de wedstrijdleider competitie: bij een eerste verzuim een schriftelijke waarschuwing, bij een volgend verzuim binnen twee jaren een administratieve heffing van € 25,-;   
 
Vanaf heden, 2-10-2018 geldt dat verenigingen die al wedstrijden hebben verplaatst zonder toestemming te hebben gevraagd er nog een schriftelijke waarschuwing zal volgen!
Wij zijn tot het doorvoeren van deze maatregelen gedwongen door de al vele verplaatsingen van wedstrijden zonder overleg met de Wedstrijdleider Teams
 

Komend seizoen zal er een proef plaatsvinden met het Belgisch systeem (Competitiereglement ART 7011 punt 4). Dit zal plaatsvinden in B1. Na afloop van het seizoen zullen de ervaringen hiermee geëvalueerd worden en zal er bekeken worden of dit systeem in de gehele competitie wel of niet zal worden doorgevoerd.

 mailadres Wedstrijdleider Teams: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Biljartpoint Teams

Inschrijfformulier Teams 

(wel downloaden, kan niet online worden ingevuld)

Uitslagformulier Teams

Intervaltabellen 2017